Breegink en Den Breejen verhuren vanuit Nijkerk en Zwanenburg, centraal in Nederland

Contact

Breegink BV
Zeilmaker 2
3861 SM Nijkerk

Weerenweg 35d
1161 AG Zwanenburg

T (033) 246 57 77
F (033) 246 57 04
info@breegink.nl

Wat kan BREEGINK voor u betekenen?
Bekijk onze aanpak »

Vragen?

Bel Breegink, wij staan altijd voor u klaar!

(033) 246 57 77

Referenties

Bekijk hier een selectie van onze recente projecten en ons wagenpark.Klik hier »

Straatwerk

Straatwerk is een belangrijk element in de openbare ruimte en in buitenterreinen van instellingen en bedrijven. Het is functioneel en tegelijk decoratief. Goed aangelegd straatwerk zorgt voor een nette uitstraling voor de hele omgeving.

Breegink en Den Breejen straatwerk

Breegink en Den Breejen hebben zich gespecialiseerd in de aanleg van straatwerk. Dat sluit naadloos aan op onze activiteiten in het grondwerk. We zorgen voor de aan- en afvoer van zand c.q. grond. Ervaren straatmakers leggen vervolgens de bestrating aan. 

Straatwerk van groot tot klein

Wij doen straatwerk voor allerlei projecten, van groot tot klein. Zo verzorgen wij het straatwerk van uw garagepad, maar leggen we ook  het straatwerk voor complete bedrijfsterreinen en schoolpleinen aan. Of u nu een grote straatwerk opdracht heeft of een kleine particuliere opdracht, voor straatwerk zit u bij ons goed.

Straatwerk en meer

Naast straatwerk bieden allerlei diensten aan om uw aanlegprojecten compleet te maken. Zo realiseren we speelplaatsen compleet, inclusief de speeltoestellen en zandbakken. Bij veel bestratingsprojecten verzorgen we bovendien de beplanting op het terrein.

Wilt u meer weten over het grondwerk of andere diensten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op!

Straatwerk (2)

Straatwerk (3)