Breegink en Den Breejen verhuren vanuit Nijkerk en Zwanenburg, centraal in Nederland

Contact

Breegink BV
Zeilmaker 2
3861 SM Nijkerk

Weerenweg 35d
1161 AG Zwanenburg

T (033) 246 57 77
F (033) 246 57 04
info@breegink.nl

Wat kan BREEGINK voor u betekenen?
Bekijk onze aanpak »

Vragen?

Bel Breegink, wij staan altijd voor u klaar!

(033) 246 57 77

Referenties

Bekijk hier een selectie van onze recente projecten en ons wagenpark.Klik hier »

Grondwerk

Het grondwerk vormt in de bouw de voorbereiding op de bouwwerkzaamheden. Grondwerk bestaat onder andere uit het ontgraven van het terrein, het verzetten van grond en het aanbrengen van grond. Zonder goed grondwerk kan er geen goed bouwwerk plaatsvinden

Breegink en Den Breejen grondwerk

Breegink en Den Breejen doen als aannemers het grondwerk bij uiteenlopende projecten. Dat mag u breed opvatten. Bij nieuwbouwprojecten maken we complete terreinen bouwrijp. Maar ook voor kleinere projecten worden we ingezit om het grondwerk te realiseren.

Grondwerk werkwijze

Bij het grondwerk gaan we als volgt te werk. De bouwput ontgraven we en de overtollige grond voeren we af. Tijdens de bouw houden onze bouwopruimers vervolgens de bouwplaats schoon. Afval wordt opgeruimd en afgevoerd. 

Diensten naast grondwerk

Na oplevering van de bouw verzorgen wij daarnaast het straatwerk en hovenierswerk. Door onze brede dienstverlening zijn we voor een groeiend aantal opdrachtgevers een gewaardeerde, allround partner. Wilt u meer weten over het grondwerk of andere diensten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op!